• Skoon-Syrah-Western-Cape-WO-(organic)
2015 | Zuid-Afrika, Western Cape

Skoon Syrah Western Cape WO (organic)

Het is puur genieten van deze eerlijke en heerlijke Syrah vol donker fruit. Een heerlijke rode wijn, gemaakt in de klassieke stijl van de oude wijnwereld. Dat betekent dat deze biologische prachtwijn trakteert op bessenfruit, een pepertje én op subtiele houttonen. Deze mooie Syrah doet z’n naam absoluut eer aan!

7,99
Niet op voorraad
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 35 euro
  • Gratis retourneren
  • Niet lekker, geld terug
Druivensoort: Syrah
Smaakprofiel: Soepel & Rond Volledige proefnotitie
Proefnotitie
Serveertips
Specificaties
Reviews
Proefnotitie

Zwoel en kruidig

De Skoon Syrah is heerlijk zwoel van smaak met zoete kersen, bessen, bramen en een vleugje toast. Dankzij voldoende bite past hij perfect bij rood vlees of wild. En de fluweelzachte én kruidige afdronk doet je verlangen naar meer.
Serveertips
  • Hamburger
  • Slavink
  • Tomaat
"Fijne vleeswaren, kip met dragon, rundvlees, haas, stoofpotjes, duif en pluimwild"
Specificaties
ProductnaamSkoon Syrah Western Cape WO (organic)
WijnsoortRode Wijn, Biologische Wijn
LandZuid-Afrika
DruivensoortSyrah
RegioWestern Cape
SmaakprofielSoepel & Rond
Jaargang2015
Alcoholgehalte13.00
Serveertemperatuur17
Op dronk vanafNu op dronk
Op dronk tot2021
AllergenenBevat Sulfieten
AfsluitingSchroefdop
EAN-nummer8719418000633
Art.nr.660315
awards
  • Skoon-Syrah-Western-Cape-WO-(organic)
Reviews
Skoon-Syrah-Western-Cape-WO-(organic)
Biologische Zuid-Afrikaanse Syrah

De Skoon Syrah komt uit de regio Namaqualand aan de Zuid-Afrikaanse west kust. Wereldberoemd vanwege zijn flora & fauna, biodiversiteit en wildlife. Biologisch werken zorgt hier voor een goede ‘schone’ bodem waarin planten gezond kunnen groeien en dieren gezond voedsel vandaan halen. Met deze 100% biologische Syrah is de cirkel rond én dat proef je.

Western Cape

Het Western Cape gebied is een schitterend wijngebied gelegen in het zuidelijkste puntje van Afrika. Nederlanders hebben onbewust veel invloed uitgeoefend op het ontstaan van diverse wijnbedrijven in Zuid-Afrika. Toen Jan van Riebeeck de kaap stichtte in 1652 groeide het aantal boerderijen en wijngoederen gestaag. Men ontdekte de vruchtbare plekken en de verschillende regio's gingen zich steeds meer ontwikkelen. Vele namen van wijngaarden en wijnmakers herinneren ons aan de mensen uit de tijd van de V.O.C. Deze invloeden vormen van wat nu de basis is van uitstekende wijnen.

Naar boven