Vakantievoordeelweek

Prijsknallers uit Piemonte

Graag stellen we u voor aan drie nieuwe wijnen uit de beroemde Italiaanse wijnstreek Piemonte. Drie kanjers van wijnen tegen een prijs die zo waanzinnig laag is, dat wij er ondersteboven van zijn. De wijnen komen uit de kelders van het gerenommeerde wijnhuis Dezzani dat de karakteristieke kenmerken van de druif weet te vangen in prachtige wijnen. Zoals in de culinaire allemansvriend Barbera d’Asti, de frivole rode Dolcetto en de witte smaakmaker Bianco.

Kanjers uit Piemonte met kortingscode al vanaf 3,99!

1 euro EXTRA korting met kortingscode*: DEZZANI

  

Drie Italiaanse prachtwijnen


Gevierd wijnmaker Luigi Dezzani vertelt over de Sacco Barbera D'asti DOCG

Door de jaren heen heeft de familie Dezzani vele unieke wijnen gemaakt. In 1934 is grootvader Luigi Dezzani gestart met de wijnmakerij en inmiddels is alweer de derde generatie aan zet. Wijnmaker Luigi Dezzani heeft speciaal zijn zondagse outfit aangetrokken en vertelt in het prachtig Italiaans over deze intense, volle wijn uit Monteferrato.


*Maximaal 1 kortingscode per bestelling. | De kortingscode is alleen geldig op de drie bovengenoemde Dezzani wijnen en geeft 1 euro extra korting per fles bovenop de prijs die op de website getoond wordt. | De kortingscode is niet inwisselbaar i.c.m. andere kortingscodes. | De kortingscode is niet inwisselbaar op reeds geplaatste bestellingen. | Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Naar boven